Wie zijn wij...

Welkom bij Santhe Dranken, Santhe Dranken is dè drankenspecialist van de Bollenstreek,  gevestigd in de gezellige dorpskern van Noordwijkerhout.

Wij zijn gespecialiseerd in Malt en Blend Whisky, Jenevers en wijnen.

 Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor binnen en buitenlands gedistilleerd en diverse likeuren. Santhe Dranken...

Santhe Dranken uw Drankenspecialist 

Havenstraat 12  2211 EH Noordwijkerhout  

Tel.0252-769222

santhedranken@gmail.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Rum Tasting Dispence

10-10-2019

We kennen het allemaal, dat ene drankje waar we de hele zomervakantie zo van hebben genoten.

Eenmaal thuis gewapend met foto's en afgeweekte etiketten gaan we driftig op zoek naar die fles, want hé, wie wil er nou niet thuis nog even nagenieten van dat heerlijke vakantiegevoel. En als we hem dan uiteindelijk hebben gevonden ploffen we voldaan op de bank om er dan achter te komen dat het het toch net niet helemaal smaakt als op dat Spaanse terras.

 

Er mist dus iets, maar wat?

Dat stukje beleving, de geur van het heerlijke eten, uitzicht op de ondergaande zon en die gezellige live muziek op het terras.

Smaak is meer dan alleen proeven, de omgeving, het moment, je eigen stemming, allemaal factoren die invloed hebben op de smaakbeleving, hoe dat werkt? Dat is waar deze multi zintuigelijke tasting over gaat.

Ioannis Sideromenos van Right spirits laat ons aan de hand van Diplomatico rum ontdekken wat verschillende invloeden van zintuigelijke waarnemingen op onze smaakbeleving hebben, denk hierbij aan muziek, geur en de combinatie van de rum met eten.

Al met al een zeer interessante en leerzame avond, waarbij we ook nog eens zeer mooie rum gaan proeven.

de kosten voor deze avond zijn €25,- PP 

aanvang 20:00 

adres: Santhe Dranken Havenstraat 12

reserveren kan via santhedranken@gmail.com of 0252-769222